Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بیماران مبتلا به کم خونی برای اینکه بدون هیچ مشکلی روزه بگیرند باید افطار خود را با خرما بازکنند زیرا این ماده مقوی حاوی آهن و مواد معدنی فراوانی است.

بیماران مبتلا به کم خونی باید بین زمان افطار تا سحر یک مشت آجیل بخورند تا مواد معدنی مورد نیاز بدن شان تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از خوردن چای، قهوه و نوشابه‌های گازدار خودداری کنند.

این افراد باید از وعده‌های غذایی که شامل جگر، اسفناج و جعفری است، اهتمام ورزند؛ چرا که این‌ها حاوی آهن است. بیماران دچار عارضه کم خونی باید تلاش کنند تا یک وعده کامل غذایی را بخورند که حاوی گوشت‌های غنی از ویتامین ویتامین B۱۲ و فولیک اسید باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ماه رمضان توصیه های تغذیه ای کم خونی کم خونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۲۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتباه قند خونی درباره دیابت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ قند خون بالا که به عنوان هایپرگلیسمی شناخته می‌شود، یک بیماری بالقوه خطرناک است که معمولا با دیابت مرتبط می‌باشد. اگر برای مدت طولانی سطح قند خون تان بالا باشد، مستعد ابتلا به عفونت چشم، قلب، کلیه‌ها و اعصاب خواهید بود.

ورزش نکردن
ورزش منظم نقش مهمی در مدیریت قند خون دارد. برای افرادی که دیابت یا هر بیماری دیگری دارند، نمی‌توان مزایای ورزش کردن را نادیده گرفت. ورزش به کنترل وزن، کاهش فشار خون، کاهش کلسترول و تری گلیسیرید LDL مضر، افزایش کلسترول HDL سالم، تقویت عضلات و استخوان ها، کاهش اضطراب و بهبود سلامت عمومی کمک می‌کند. فعالیت بدنی مزایای بیشتری برای افراد مبتلا به دیابت دارد؛ باعث کاهش خون می‌شود؛ سطح گلوکز را افزایش می‌دهد و حساسیت بدن شما را به انسولین نیز افزایش خواهد داد.

نادیده گرفتن چربی‌های خطرناک دور شکم
افرادی که وزن اضافی در اطراف شکم دارند؛ بیشتر در معرض خطر مشکلات ناشی از قند خون هستند. کسی که رژیم غذایی اش حاوی مواد التهاب زاست و چربی اضافی در اطراف اندام‌های مرکزی اش دارد، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ است. اضافه وزن و چاقی از عوامل خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند، اما این که چطور بدن شما چربی را ذخیره و وزن را مدیریت می‌کند هم می‌تواند از علائم اولیه خطر باشد.

چک نکردن قند خون
اگر به طور منظم قند خون تان را آزمایش نمی‌کنید، تشخیص این که چه زمانی شرایط وخیم می‌شود دشوار خواهد شد. به طور کلی، افرادی که انسولین مصرف می‌کنند، کسانی که در کنترل سطح گلوکز خون مشکل دارند یا هیپوگلیسمی (قند خون پایین) دارند، باید سطح گلوکز خون شان را به طور منظم کنترل کنند. افراد مسن‌تر مبتلا؛ هنگام مصرف دارو‌های دیابت، بیشتر در معرض خطر هیپوگلیسمی هستند و بررسی سطح گلوکز برای شان واجب‌تر است. علائم هیپوگلیسمی شامل گیجی، سرگیجه، گرسنگی و تعریق است.

فراموش کردن مصرف دارو
استفاده از دارو‌های تجویزی در مدیریت قند خون بسیار مهم است. فراموش کردن این دارو‌ها معمولا اتفاق می‌افتد. خوشبختانه، راه‌های مختلفی برای مدیریت دارو‌هایی مثل قرص به وسیله زنگ هشدار وجود دارد؛ همچنین می‌توانید از نمودار استفاده کنید.
علاوه بر این، اگر تلفن هوشمند یا تبلت دارید، محصولات درمانی نسخه‌ای سیار برای کمک به مدیریت دیابت در دسترس هستند. اگر سطح گلوکز خون تان خیلی پایین است، به طور مثال برنامه به شما می‌گوید که چطور مشکل را برطرف کنید و از شما می‌خواهد که سطح گلوکز خونتان را کمی بعد دوباره چک کنید تا مطمئن شوید که گلوکز خون شما در سطح ایمن قرار دارد.

پیروی نکردن از رژیم مخصوص تان
برای تهیه یک برنامه غذایی با یک متخصص مشورت کنید، بهترین راه برای متعادل نگه داشتن سطح قند خون، تنظیم نسبت درشت مغذی‌ها در هر وعده غذایی است. همه با هم فرق دارند. به طور مثال؛ ظرفیت یک نفر برای سوخت و ساز یک سیب زمینی ممکن است با دیگری متفاوت باشد و باعث افزایش قند شود؛ در حالی که هیچ اثری روی فرد دیگر نداشته باشد.

دیگر خبرها

  • مصحف شریف «قرآن مبارک» رونمایی می‌شود
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • راه های افزایش گلبول های قرمز